Bi-al noutati

 

 

Bi-al Aluminiu produce si comercializeaza o gama larga de profile extrudate la cald din aliaje de aluminiu,vopsite cu pulbere in camp electrostatic ,cu destinatie comerciala,utilizate la tamplarie metalica,confectii metalice si in alte domenii.

Societatea noastra are o fabrica moderna in Popesti Leordeni precum si magazine de prezentare si desfacere partenere in Bucuresti,Constanta,Slatina,Bacau,Cluj,Iasi,Pitesti,Craiova,Suceava,Galati,Baia Mare ,Ramnicu Valcea,Targu Jiu,Targoviste,Buzau,Drobeta Turnu-Severin,Brasov.

Despre Bi-alProfilele sunt fabricate prin procedee tehnice moderne(turnare continua cu racire zonala ,extrudare la cald de precizie ridicata cu prese hidraulice automate comandate prin computer ,tratament termic in cuptor cu ciclu complet automatizat ,vopsire cu vopsea pulbere in camp electrostatic pe o linie automata dotata cu roboti,etc.) care asigura stabilitatea procesului de productie si calitatea constanta

Noi punem la dispozitia dumneavostra atat seriile de produse Bi-al , conform catalogului,cat si intreaga gama de accesorii de la producatori specializati:feronerie , garnituri, elemente de asamblare, chituri si masticuri de etansare, etc.
In afara de profilele cuprise in catalog fabricam la comanda orice profil de aluminiu cu sectiunea maxima inscrisa in cerc cu diametrul de 160 mm.

Specialistii nostri sunt permanent la dispozitia Dvs. pentru consultanta si informatii in orice problema legata de domeniul nostru de activitate si de necesitatile Dvs. Va invitam sa ne contactati la magazinele nostre de desfacere sau prin www.bial.ro si prin email prin competarea chestionarului.

Copyright (c) 2008 Bi-al Aluminiu